زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود

درخواست عراقچی برای برخورد جامعه جهانی با تحریم های آمریکا

معاون سیاسی وزیر امور خارجه بر ضرورت برخورد جامعه جهانی با تحریم‌های غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا علیه مردم ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 22
کد خبر: ۴۱۰۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، «توره هاترم» قائم مقام وزارت امور خارجه نروژ، روز چهارشنبه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امورخارجه کشورمان در خصوص روابط دوجانبه، سرایت جهانی ویروس کرونا و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کرد.

 

عراقچی در این گفت‌وگو ضمن اشاره به شیوع گسترده و جهانی ویروس کرونا و ضرورت همکاری کلیه کشورها برای مقابله با آن، به تحریم‌های غیرقانونی و یک‌جانبه آمریکا علیه مردم ایران در این شرایط دشوار پرداخت و بر ضرورت برخورد جامعه جهانی با این اقدام غیرقانونی و ضدانسانی آمریکا تاکید کرد.

 

برگزاری دور آتی نشست مشورت‌های سیاسی بین دو کشور در اسلو، تحولات منطقه‌ای از جمله ابتکار صلح هرمز، برقراری صلح و آشتی در افغانستان، آخرین وضعیت عراق و ضرورت تداوم کمک‌های بشردوستانه به یمن نیز در این تماس تلفنی مورد تبادل نظر قرار گرفت.

 

مقام نروژی هم ضمن ابراز همدردی با دولت و ملت ایران در امر مقابله با ویروس کرونا به سیاست چندجانبه‌گرایی کشورش در عرصه جهانی و کمک به نهادهای بین‌المللی برای تأمین سلامت و بهداشت مردم و نیز تداوم رایزنی و مشورت با ایران در خصوص امنیت و ثبات در خلیج فارس و غرب آسیا تاکید کرد.

 

هاترم از عراقچی معاون برای سفر به اسلو پس از بحران کرونا دعوت به عمل آورد که مورد استقبال وی قرار گرفت.

 

منبع: مهر

کلمات کلیدی: عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار